Over Toptennisgrips - overgrips per 30 stuks

Afdrukken PDF

Overgrips

Toptennisgrips.nl is een initatief van One Product Webshops en is uniek door overgrips in voordeelverpakking (per 30 stuks) aan te bieden tegen de laagste prijzen van Nederland. Toptennisgrips.nl biedt daarbij een selectie van het totale aanbod overgrips in Nederland aan; slechts de populairste overgrips in bulkverpakking worden aangeboden. Vanwege de focus op overgrips is toptennisgrips.nl in staat om de laagste prijzen van Nederland te hanteren, rekening houdend met alle bijkomende kosten (verzendkosten en BTW). Voor een overzicht van de huidige prijzen verwijzen wij u graag naar het recente prijsonderzoek.

Onderscheid

Toptennisgrips.nl is uniek in Nederland en België door on- en offline de X Tack Pro, Le Grip en XTR Grip van Pacific in voordeelverpakking in haar assortiment te hebben. Samen met het aanbod van de Yonex Super Grap en de Tourna Grip in bulkverpakking heeft de site hiermee een kwalitatief hoogstaand aanbod, toegespitst op de populairste overgrips van dit moment. Toptennisgrips.nl geeft actief de prijzen van concurrenten weer en maakt een vergelijking op basis van de reguliere aanschaf van een product inclusief BTW en verzendkosten. Dit overzicht maakt het mogelijk voor consumenten om direct het volledige online aanbod van overgrips (in voordeelverpakking) in Nederland te bekijken.

Toptennisgrips.nl is vanwege haar aanbod en laagste prijzen een vernieuwend concept, waarbij een eerste stap wordt gezet naar meer transparantie en lagere verkoopprijzen bij het online aanbod van overgrips.

Wij wensen u veel plezier met toptennisgrips.nl.

Laatst aangepast op dinsdag, 27 september 2011 20:13

Winkelmandje

Uw mandje is momenteel leeg.

Account


Afbeeldingen betaalmethoden

Social media

DiggFacebookLinkedinMySpaceTwitter

You are here:   HomeOver ons
| + - | RTL - LTR
istanbulhediyelikesya.com bursagunlukkiralikev.org ankarabayankuafor.com ankaraucuzotokiralama.net ankaraspormerkezleri.org ankarahediyelikesya.net ankarabayankuafor.com ankaragecehayati.net ankarakiralikdaire.gen.tr ankaraotoyikama.net ankaraotoyikama.net ankarakiralikdaire.gen.tr cicekciabla.net saglikturlari.net eskiturkfilmi.net sutesisatservis.com izmirkiralikdaire.web.tr istanbulkiralikdaire.gen.tr estetiksacekimi.gen.tr